Valoa tunnelin päässä -kö?

Kohta 2vuotta kulunut viimeisestä ulkomaanmatkasta..
Viimeiset 1,5vuotta kulunut peruutuksien merkeissä..

1.4 2020 peruuntui meidän kovasti odottama Krakovan matka, sitten peruutettiin työt muutamaksi kuukaudeksi, siitä alkaen loputon virta sovittujen tapahtumien peruuntumisia.. Nopeasti laskettuna pikkuinen tapahtumajärjestäjä firmamme  Häjy Live peruutti lähes neljäkymmentä tapahtumaansa. Sitten kaikkosivat ihmiskontaktit ja  mummulassa kyläilyt..  Ja tätä on jatkunut lähes näihin päiviin asti.

Ettei seinät olisi täysin kaatuneet päälle, otimme silloin tällöin pieniä irtiottoja käyden vaikka ihan vaan päiväkahvilla lähipitäjissä ja samalla tutkimassa paikallisia kirpputoreja, kun ei nyt sen ihmeempiä shoppailumatkoja päässyt tekemään. Kirpputoreista juttua löytyy täältä.

MUMMADESIGN LAPUA

JOKILAAKSON MATKAILUPUUTARHA LAPUA

CARLSRON MUSEO KRISTIINANKAUPUNKI

ULRIKA ELEONORAN KIRKKO KRISTIINANKAUPUNKI

KISSANPIISKAAJANKUJA KRISTIINANKAUPUNKI

TORISEVAN KAHVIMAJA  JA LUONTOPOLKU VIRRAT

RAIPPALUODON SILTA MUSTASAARI, VAASA

Nyt tuntuu taas hyvältä viritellä henkiin tämäkin blogi, joka oli vaipunut ponnekkaan alun jälkeen pienoiseen ruususen uneen. Olen kevään mittaan viritellyt toisenlaisen blogin toisaalle, jota voit käydä lukemassa täältä.

Kaikista ihaninta kuitenkin oli tämän ajoittaisen synkkyyden keskellä, että firmamme pystyi tiukkojen turvajärjestelyjen puitteissa tai niistä huolimatta, järjestämään muutaman onnistuneen keikan molempina kesinä.

Nyt kun koko perheemme on saanut kaksi rokotuspiikkiä, olen nähnyt valoa tunnelin päässä ja antanut itselleni luvan haaveiluun.

Otin härkää savista ja päätin että  jatkamme siitä mihin 1,5 vuotta sitten jäimme. Varasin tulevalle keväälle lentoliput Krakovaan! Kauhun sekaisin tuntein odotin toisen puoliskon reaktiota, mutta yllätyksekseni hänkin oli jo niin valmis lähtemään reissuun, joten suunnitelmani sai hyväksynnän. Oi kevät, kuinka me sinua jo odotetaan!

 

Kommentit

Viikolla luetuimmat